Céklás pácban érlelt fürjtojás 370 ml

Termék tulajdonságok
Újdonság: Igen
Akciós: Nem
2 250 Ft Készleten
2 250 Ft x 1 = 2 250 Ft

jánljuk:

Céklás ecetes pácolt fürjtojás - salátákhoz, savanyúságként, köretként

Különböző ételekhez, köretként, savanyúságként és salátákhoz is kiváló. A fürjtojás az egyetlen olyan tojás mely coli és szalmonellabaktériumot nem tartalmaz. A kész termék teljesen tartósítószer és allergénektől mentes. Eltarthatósága felbontás nélkül is minimum 6 hónap. A fürjtojás ínyencségnek számít. A legegészségesebb háziszárnyasok tojásai közül. A termékek előállításához tartott szárnyasok természetes körülmények között nevelkednek.


Subás tojás

Készítője: Montvainé Haskó Kinga

2015 januárja óta foglalkozik fürjek tartásával. Főállású ős- és kistermelő 2016 januárjától

A fürjtojás ínyencségnek számító tojásfajta. A legegészségesebb az összes fogyasztható háziszárnyasok tojásai közül. Minél természetesebb körülmények közt él a madár, annál táplálóbb. A fürjtojás részei az emberi szervezetben ott koncentrálódik, ahol szükség van rá és minden hiányosságot, ami az emberi szervezetből hiányzik, teljes mértékben kipótolja. Viszont ahhoz, hogy a hatás érezhetővé váljon a dohányzást, a koffein – és az alkohol tartalmú italokat el kell hagyni! A fürjtojást fogyaszthatjuk sütve, főzve, de az igazi hatást nyersen érhetjük el. Gyerekeknek, felnőtteknek, időseknek és betegeknek is ajánlott fogyasztása.
A fürjtojás rendszeres fogyasztása mellet a hasznos anyagok felgyülemlenek, a szervezetben ezáltal az immunrendszer megerősödik és a különféle betegségek megszűnnek. Elősegíti a mérgek eltávolítását a testből, erősíti a csontokat, a prosztata, szív-, máj-, vese-gyomor-, hasnyálmirigy és más létfontosságú szervek gyógyítását. Nincs ellenjavallat a fogyasztásával kapcsolatban, mert ellentétben a csirketojással a fürjtojás nem emeli meg a koleszterin szintet.
Fő előnye, hogy a fürjnek sem a tojása sem a húsa nem tartalmaz szalmonellát.